Lähetys

Lähetys

2000 vuotta sitten pieni opetuslasten joukko sai valtavan tehtävän: Viedä ilosanoma Jeesuksesta kaikkeen maailmaan. Tehtävä näytti mahdottomalta. Kuitenkin se oli tehtävä, jonka Jeesus antoi seuraajilleen. Tehtävään liittyi myös lupaus siitä, että Jeesus olisi opetuslastensa kanssa joka päivä.

Koska tuo pieni joukko lähti viemään ilosanomaa eteenpäin, se saapui myös aikanaan Hausjärvelle.

Elämme 2000-lukua, mutta Jeesuksen antama käsky on yhä sama ja se koskettaa meitä jokaista: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)

Jumala kutsuu meidät jokaisen lähetystyöntekijäksi. Lähetystyö on kirkolle annettu yhteinen tehtävä. Lähetystyössä tarvitaan niitä, jotka lähtevät lähetystyöhön ja niitä, jotka jäävät lähetystyöhön omalle paikkakunnalleen ja tukevat eri tavoin heitä, jotka lähtevät.

Hausjärven seurakunta tukee nimikkolähettejä sekä esirukouksin että taloudellisesti. Lähetystyölle kerätään varoja erilaisen toiminnan kautta. Lisäksi lähetyksen asiaa ja nimikkolähettejä tehdään tunnetuksi erilaisissa tilaisuuksissa.

Tule mukaan! Lähetyksellä on erilaista toimintaa, johon olet lämpimästi tervetullut. Lähetyksen tulevaa toimintaa pääset katsomaan tästä: Toiminta

Olet tervetullut mukaan myös lähetyksen vapaaehtoisten iloiseen joukkoon. Puuhaamme yhdessä monenlaista lähetyksen hyväksi ympäri vuoden. Voit ottaa yhteyttä lähetyksen vastuunkantajiin. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Hikiäntie 51

p: 044 402 3388, klo 9-13,