Lähetys
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lähetys

2000 vuotta sitten pieni opetuslasten joukko sai valtavan tehtävän: Viedä ilosanoma Jeesuksesta kaikkeen maailmaan. Tehtävä näytti mahdottomalta. Kuitenkin se oli tehtävä, jonka Jeesus antoi seuraajilleen. Tehtävään liittyi myös lupaus siitä, että Jeesus olisi opetuslastensa kanssa joka päivä.

  1. tuo pieni joukko lähti viemään ilosanomaa eteenpäin, se saapui myös aikanaan Hausjärvelle.

Vaikka elämme 2020-lukua, Jeesuksen antama käsky on yhä sama ja se koskettaa meitä jokaista. Ja siihen lähetystyö edelleen perustuu: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)

Jumala kutsuu meidät jokaisen lähetystyöntekijäksi. Lähetystyö on kirkolle annettu yhteinen tehtävä. Lähetystyössä tarvitaan niitä, jotka lähtevät lähetystyöhön ja niitä, jotka jäävät lähetystyöhön omalle paikkakunnalleen ja tukevat eri tavoin heitä, jotka lähtevät.

Hausjärven seurakunta tukee nimikkolähettejään esirukouksin ja taloudellisesti. Lähetystyölle varataan vuosittain talousarvioon määräraha. Lisäksi vapaaehtoisvoimin kerätään varoja konserteilla, kesäisillä telttakahvila- ja markkinatapahtumilla ja Ryttylän kirkon lähetyspuodissa. Näissä kaikissa lähetystyö tulee tavallisten ihmisten ulottuville. Lähetystyö on myös pysyvästi esillä seinätauluissa Hausjärven ja Ryttylän kirkoissa sekä Oitin seurankuntatalolla.

Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni

Kirkkoherranvirasto

Hikiäntie 51, 12210 Hausjärvi
Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Seurakunnan sähköpostiosoite: **@**

 

Hausjärven seurakunnan laskutusosoite:

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029 

OVT: 003701459999

 

paperilasku:

Kirkon palvelukeskus/

Hausjärven seurakunta

003701459999

PL 5018

02066 DOCUSCAN

 

 

 

 

 

 

 

Oikopolut: