Kansainvälinen diakonia

Kansainvälinen diakonia

Kirkon Ulkomaanapu - Tekoja ihmisarvon puolesta

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja.

Kirkon Ulkomaanavun työ on kansainvälistä diakoniaa. Kirkon Ulkomaanapu pyrkii tekemään työtä siellä, missä apua tarvitaan ja missä kukaan muu ei auta. Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä yhdessä evankelis-luterilaisen kirkon kanssa ja yhteistyössä seurakuntien kanssa.

Suuri osa kotimaisesta työstä tapahtuu seurakunnissa ja seurakuntien kautta lukuisin eri tavoin. Useimmissa seurakunnissa toimii Ulkomaanavun yhteyshenkilö, jolla on ajankohtaista tietoa meneillään olevista hankkeista ja tapahtumista sekä erilaista aineistoa Ulkomaanavun työstä. Yhteyshenkilöön voi olla yhteydessä, kun haluaa tarkempaa tietoa oman seurakunnan kansainvälisestä diakoniasta - oman seurakuntamme yhteyshenkilön tiedot löytyvät alla.

Kirkkoherranvirastosta on saatavilla toisenlaisen lahjan lahjakortteja sekä maksulomakkeita - lue lisää täältä www.toisenlainenlahja.fi

Sinä voit olla mukana tekemässä pieniä arjen ihmeitä kehitysmaiden lähimmäisille!

Hausjärven seurakunnan yhteyshenkilö:

diakoni Jaana Hapulahti, p. 050 591 3762

sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Kirkon Ulkomaanapu http://www.kua.fi/

HUOM!!! Ke 18.10. kirkkoherranvirasto, hautausmaatoimisto sekä taloustoimisto avoinna klo 9-12.

p: 044 402 3388, klo 9-13