Alakouluikäisille

nelosluokkalaisten uskonnontunnilla

Kesäleiritunnelmia

Tervetuloa mukaan!

Kouluikäisten parissa tehtävää työtä tehdään alakouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Seurakunnan työ on kristillistä kasvatustyötä, jossa tarjotaan lapsille turvallista ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa ja tuetaan koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Työstä vastaa nuorisotyönohjaaja Elisa Lemmetty ja työalapastorina toimii seurakuntapastori Virpi Pirjetä.

Toiminta koostuu kerhoista eri toimipisteissä, leireistä, retkistä, juhlista sekä yhteistyöstä partiolippukuntien kanssa. Näiden rinnalla hyvä yhteistyö alakoulujen kanssa on vakiintunut käytäntö. Tämä pitää sisällään aamunavaukset, koululaisjumalanpalvelukset sekä kouluilla että seurakunnan tiloissa, oppitunnit ja juhlat, hautausmaa- ja kirkkovierailut.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa

Elisa Lemmetty

etunimi.sukunimi@evl.fi

Tietoa kerhoista ja leireistä