Alakouluikäisille

Viisi kaverusta. Tarvitsemme toisiamme

Kuukauden aamunavaus koululla

Tervetuloa mukaan!

Kouluikäisten parissa tehtävää työtä tehdään alakouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Seurakunnan työ on kristillistä kasvatustyötä, jossa tarjotaan lapsille turvallista ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa ja tuetaan koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Työstä vastaa nto Päivi Kantonen ja työalapastorina toimii seurakuntapastori Virpi Pirjetä.

Toiminta koostuu kerhoista eri toimipisteissä, leireistä, retkistä, juhlista sekä yhteistyöstä partiolippukuntien kanssa. Näiden rinnalla hyvä yhteistyö alakoulujen kanssa on vakiintunut käytäntö. Tämä pitää sisällään aamunavaukset, koululaisjumalanpalvelukset sekä kouluilla että seurakunnan tiloissa, oppitunnit ja juhlat, hautausmaa- ja kirkkovierailut.

Kerhot

pe 1.9 alkaen

Puuhakerho Ryttylä eskari -3- luokkalaisille,

perjantaisin klo 16.30-18.00 Ryttylän kirkon alakerta.

Muista kerhoista ilmoitetaan syyskuun aikana.

Muuta toimintaa:

Leiri 3- 6 luokkalaisille la/su 14 - 15.10 Lopen Kesijärvellä yhdessä Lopen srk.n kanssa. Maksaa 15€. Ilmoittaudu syyskuun loppuun mennessä.

Syyslomalla:

KADONNUT AARRE- seikkailupäivä Vanhassa Pappilassa ja Hausjärven kirkossa

Klo 10-18, lounas ja välipala, maksaa 5€. Päivä sisältää touhupajoja, askartelua,liikuntaa ja aarteenetsintää.

tiistaina 17.10 1-4 luokkalaisille.

keskiviikkona 18.10 4-6 luokkalaisille.

.

Leirien,retkien  ja ohjelmapäivien hinnat ovat ev.lut.kirkon jäsenille. Muiden osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa

Päivi Kantonen

etunimi.sukunimi@evl.fi

nuorisotyönohjaaja Hausjärven seurakunta

HUOM!!! Ke 18.10. kirkkoherranvirasto, hautausmaatoimisto sekä taloustoimisto avoinna klo 9-12.

p: 044 402 3388, klo 9-13