Alakouluikäisille

Päivi ja Jakke jääkarhu

Kesäleiritunnelmia

Tervetuloa mukaan!

Kouluikäisten parissa tehtävää työtä tehdään alakouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Seurakunnan työ on kristillistä kasvatustyötä, jossa tarjotaan lapsille turvallista ja laadukasta vapaa-ajan toimintaa ja tuetaan koteja ja kouluja kristillisessä kasvatuksessa.

Työstä vastaa nto Päivi Kantonen ja työalapastorina toimii seurakuntapastori Virpi Pirjetä.

Toiminta koostuu kerhoista eri toimipisteissä, leireistä, retkistä, juhlista sekä yhteistyöstä partiolippukuntien kanssa. Näiden rinnalla hyvä yhteistyö alakoulujen kanssa on vakiintunut käytäntö. Tämä pitää sisällään aamunavaukset, koululaisjumalanpalvelukset sekä kouluilla että seurakunnan tiloissa, oppitunnit ja juhlat, hautausmaa- ja kirkkovierailut.

Ryttylän puuhakerho, eskarit- 3 lk

perjantaisin klo 16.30 – 18.00 Ryttylän kirkon alakerrassa. Ohjaajina toimivat Saana Numminen, Lotta Piensoho, Jenna Hietakangas ja Taru Tuominen.

Hikiän puuhakerho eskarit – 4 lk

tiistaisin klo 17 – 18.30 Hikiän toimitilassa, kyläkaupan alapihalta sisäänkäynti. Ohjaajina Vanamo Reiniaho, Milla Palmu ja Jemina Niskanen.

Oitin puuhakerho eskarit – 3 lk

tiistaisin klo 16.30- 18.00 Oitin srk-talon alakerassa. Ohjaajina Unna Viljakainen ja Katriina Pullinen.

Raamattukerho 3 -4 lk

maanantaisin klo 15 -16 Oitin alakerrassa. Ensimmäinen kerta ma 29.1. Raamatun kertomuksiin ohjaamassa Martti Hakola.

Kaikkien kokkis, kokkikerho perheelle, kummille, mummille, isosiskolle tai veljelle, sananmukaisesti kaikille. Maksaa 10€/ kevät. Ilmoittautuminen toivottavaa. Kokoontuu Oitin srk-talon yläkerrassa seuraavasti:

to 15.3, 22.3, 5.4, 12.4, 19.4 klo 17 -19

1.-3.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 10.-11.3. Leiri järjestetään yhdessä Lopen seurakunnan kanssa. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa.

Kesä:

15.-16.6. 1.-3.luokkalaiset

17.-18.6. 3.-4.luokkalaiset

19.-20.6. 4.-6.luokkalaiset

Leirit järjestetään yhdessä Lopen seurakunnan kanssa. Leirimaksu on 15€/leiri ja se kerätään leirille saavuttaessa. Mahdollista on, että 3.-4.lk ja 4.-6.lk leirit yhdistetään yhdeksi kahden yön leiriksi, jos osallistujia on vähän. Tällöin leiri on 18.-20.6 ja leirimaksu on 25€. Ilmoittautumiset Päiville.

Kesäleireillä on luvassa monenlaista kivaa leiripuuhaa, kuten askartelua, raamattujuttuja, ulkoilua, iltanuotio sekä PALJON uimista!

Leireillä on mahdollisuus askarrella ja pelailla ulkona. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen touhukas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle.

.

Leirien,retkien  ja ohjelmapäivien hinnat ovat ev.lut.kirkon jäsenille. Muiden osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa

Päivi Kantonen

etunimi.sukunimi@evl.fi

nuorisotyönohjaaja Hausjärven seurakunta

p: 044 402 3388, klo 9-13

HUOM! Ma-ti 19.-20.2. kirkkoherranvirasto suljettu.