Seurakuntauutiset viikko 18

Seurakuntauutiset viikko 18

HAUSJÄRVI

Aluehallintoviraston määräyksen johdosta Hausjärven seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 16.05.2021 asti.

Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja ne striimataan nähtäväksi seurakunnan Facebook-sivulla. (www.facebook.com/hausjarvisrk).

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ehtoollisen viettoon jumalanpalveluspaikassa klo 11.00-11.30. Seurakunnan työntekijät ohjeistavat ehtoollisvieraita turvallisessa ehtoolliskäytännössä. On syytä muistaa, että ehtoolliselle voi tulla vain terveenä ja turvavälejä noudattaen.

Jumalanpalvelukset toukokuussa:

09.05.2021 klo 10 messu Oitin seurakuntatalossa; Pirjetä, Saraneva

13.05.2021 klo 10 Helatorstain messu Ryttylän kirkossa; Grönholm, Saraneva

16.05.2021 klo 10 messu Hausjärven kirkossa; Kauranne, Kant

23.05.2021 klo 10 Helluntain messu Hausjärven kirkossa; Kauranne, Saraneva

30.05.2021 klo 10 messu Mommilan kirkossa; Pirjetä, Kant

Kevättalkoot

Keskiviikkona 5.5.2021 klo 17.00 alkaen Mommilan kirkolla ja hautausmaalla

Tervetuloa mukaan, ohjelmassa haravointia ja mukavaa yhdessäoloa. Haravan saat paikan päältä. Talkoolaisille tarjolla makkarat salaatteineen ja kahvit.

KIITOS ÄIDISTÄ – KIITOS ÄIDILLE!

Ryttylän kirkko on auki ke 5.5. – pe 7.5. klo 17-20 ja la 8.5. klo 11-15. Kirkkoon voi tulla ja vaan istahtaa kuuntelemaan kiitoslauluja elämästä ja rakkaudesta ja nauttia kupin kahvia tai mehua. Oman äidin nimen voi kirjoittaa korttiin ja sujauttaa kiitos- ja rukouskoriin alttarille. LÄHETYSPUOTI on pullollaan kauniita lahjatavaroita äitien, isoäitien ja tulevien äitien muistamiseen. Myytävänä on joka päivä myös herkullisia kotileivonnaisia! Lauantaina 8.5. on kirkon pihalla Tapani Vanhalan soppatykki täynnä keväistä broilerikeittoa. Sitä voi popsia ulkoravintolassa ja ostaa kotiin äitienpäivän lounaaksi. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä raha. Lähetyspuodin kaikki tuotto annetaan Hausjärven seurakunnan diakoniatyölle ja seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen. Toimimme yhdessä ajantasaisten korona-ohjeiden mukaan.

Kirkkoherranvirasto palvelee, mutta suosittelemme asiointia joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä pandemian leviämisen estämiseksi. Jos henkilökohtainen käynti virastolla on välttämätöntä, edellytämme kasvomaskin käyttöä ja tuolloinkin asiointi tulisi suorittaa 15 minuutissa. Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 9-13.

|   tulosta sivu

Lähetyksen sivut uudistuvat!

Lähetyksen sivut uudistuvat. Uudet sivut avataan pian! Lue lisää

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.