Seurakuntauutiset viikko 8

Seurakuntauutiset viikko 8

HAUSJÄRVI

Aluehallintoviraston määräyksen johdosta Hausjärven seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 28.2.2021 asti.

Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja ne striimataan nähtäväksi seurakunnan Facebook-sivulla. (www.facebook.com/hausjarvisrk).

Messut pidetään helmikuussa:

28.2. Ryttylän kirkossa

Tulisitko ehtoolliselle striimauksen jälkeen? Ehtoollinen on tarjolla klo 11 – 11.30. Suntion opastamana kirkkotilassa voi olla korkeintaan 10 henkilöä samaan aikaan.

Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä ja ehtoollisvieraiden on huolehdittava turvaväleistä, käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä.

Matka pääsiäiseen – ryhmä

Kuljemme yhdessä kirkkovuoden mukana, keskustellen ja jakaen. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa etäyhteyksin. Osallistumista varten tarvitsen sähköpostiosoitteen ja kännykän/tietokoneen. Aloitus ke 3.3 klo 18-19. Ryhmää ohjaavat Päivi Kantonen ja Virpi Pirjetä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset **@** tai **@**

|   tulosta sivu

Lähetyksen sivut uudistuvat!