Seurakuntauutiset viikko 23

Seurakuntauutiset viikko 23

HAUSJÄRVI

Hausjärven seurakunnan jumalanpalveluselämä palautuu kohti normaalia. Tämä merkitsee sitä, että seurakuntalaiset voivat osallistua yhteisiin jumalanpalveluksiin kesäkuun alusta alkaen.

Hausjärven seurakunnan työntekijät ovat arvioineet, että Hausjärven ja Ryttylän kirkoissa sekä Oitin seurakuntatalossa järjestettäviin jumalanpalveluksiin voi osallistua turvallisesti 50 henkilöä, mutta Mommilan kirkossa henkilömäärä voi olla vain 30 henkilöä. Kirkkovieraille varatut paikat on kirkoissa merkitty istuinpehmustein, Oitin seurakuntatalossa vapain tuolein. Jumalanpalveluksen toimittajat antavat kirkkovieraille ohjeita jumalanpalveluksen aikana mm kolehdista ja ehtoolliskäytännöstä.

Kokoontumisrajojen lieventyminen vaikuttaa myös hautausten toimittamiseen. Hausjärven siunauskappelissa järjestettäviin toimituksiin voi osallistua 30 henkilöä. Tarkempaa ohjeistusta saa hautausmaatoimistosta. Toivomme, ettei yhteisiin tilaisuuksiin osallistuta flunssaoireisina.

Jumalanpalvelukset:

Su 7.6. klo 10 messu Hausjärven kirkossa, Kauranne, Kant. Messun yhteydessä siunataan uudet isoset tehtäviinsä.

Su 14.6. klo 10 messu Oitin srk-talossa, Kauranne, Kant. Messussa mukana päiväripariryhmä.

Diakonia- ja aikuistyö

Ke 3.6. klo 13 kesäkahvit Oitin srk-talossa. Ke 10.6. klo 13 kesäkahvit Ryttylän kirkolla. Diakonian kesäkahvit nautitaan mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa kesästä iloiten.

Lapsityö:

Perheiden puistopäivät klo 10-13:

Ma 15.6. Ryttylässä Kirkkotien leikkipuistossa.

Ti 16.6. Hikiässä Latotien leikkipuistossa.

Ke 17.6. Oitissa Haapatien leikkipuistossa.

To 18.6. Monnissa Ketunlenkin leikkipuistossa.

|   tulosta sivu

Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13