Seurakuntauutiset viikko 14

Seurakuntauutiset viikko 14

HAUSJÄRVI

Poikkeusolot vaikuttavat Hausjärven seurakunnan toimintaan

Kaikki Hausjärven seurakunnan kokoava toiminta (jumalanpalvelukset, kerhot, piirit jne.) ovat toistaiseksi peruttuja poikkeustilan vuoksi.

Jumalanpalvelus toimitetaan Hausjärven kirkossa ilman seurakuntalaisten läsnäoloa sunnuntaisin klo 10, kiirastorstaina klo 18, pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä klo 10.

Jumalanpalveluksen jälkeen Hausjärven kirkon ovet ovat auki kaksi tuntia yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua varten. Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalveluksiin netin välityksellä seurakunnan Facebook-ryhmän kautta (www.facebook/groups/hausjarvenseurakunta1), jossa jumalanpalvelus on nähtävissä myös jälkikäteen.

Kirkolliset toimitukset (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen) toimitetaan voimassaolevien ohjeiden mukaisesti, joten niihin voi osallistua vain 10 henkilöä.

Hautaan siunaamiset pyritään toteuttamaan välittömästi hautausluvan saamisen jälkeen. Avioliittoon vihkimisten ja kasteiden mahdollisista siirtämisestä tuonnemmaksi sovitaan erikseen.

Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja hautausmaatoimisto ovat avoinna normaalisti ja palvelevat seurakuntalaisia arkisin klo 9-13. Paikalla on tällöin myös päivystävä pappi.

|   tulosta sivu

Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13