Oitin seurakuntatalo

Tilojen varaaminen kirkkoherranvirastosta

puh:  044 402 3388
arkisin klo 9.00-13.00

Otin seurakuntatalo soveltuu kirkollisten tilaisuuksien, juhlien, konserttien ja kokousten järjestämiseen.

Yläkerrassa on seurakuntasali, kahvio ja sakaristo. Tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla. Alakerrassa sijaitsee päiväkerho-, nuoriso- ja toimistotiloja. Alakerran tilat ovat pääsääntöisesti seurakunnan omassa käytössä.

Yläkerrasta voi tarpeen mukaan vuokrata joko kahvion tai salin ja kahvion.

Kulkuyhteydet

Oitin seurakuntatalo sijaitsee keskeisellä paikalla Oitin taajamassa. Parinsadan metrin päässä on Lahti-Riihimäki-radan junaseisake.

Pysäköintipaikat

Oitin seurakuntatalolla on vain vähän pysäköintitilaa. Alapihalla on 12 autopaikkaa jotka arkena ovat lähinnä henkilökunnan käytössä. Yläpihalla on invapysäköintipaikka.

Autoja voi pysäköidä Sykärintorille kirjaston ja päiväkodin väliin.

Mahdolliset tilajärjestelyt

Kahvioon sopii ruokailemaan 40 henkilöä. Yli 40 hengen ruokailua varten varataan seurakuntasali. Suurin mahdollinen ruokailijamäärä kahvion ja seurakuntasalin ollessa käytössä on 100 henkilöä.

Konserttikäytössä seurakuntasaliin saa maksimissaan 120 istumapaikkaa, mutta silloin on huomioitava esiintyjän salissa vaatima tila.

Salissa on järjestetty myös teatteri- ja nukketeatteriesityksiä. Soittotaitoisilla on mahdollisuus käyttää seurakuntasalin flyygeliä.

Kokouskäyttöön varataan seurakuntasali. Käytettävissä on valkokangas, piirtoheitin ja videotykki. Videotykin käyttöön on oltava mukana oma kannettava tietokone.

Yläkerrassa on käytettävissä äänentoisto. Mikrofoneja on kiinteästi alttarilla ja saarnastuoli/ puhujakorokkeella. Käytettävissä on myös langaton siirreltävä mikrofoni. Myös CD-levyjen soittaminen on mahdollista mutta silloin mikrofonit eivät ole käytettävissä samaan aikaan.

Keittiö

Keittiön varustukseen kuuluu kylmiö, hella, GN-mitoitettu uuni ja kupumallinen astiapesukone.

Kahvinkeittimiä on kaksi 1.7 l:n Vendor -keitintä sekä vedenkeitin.

Astiaston käyttö kuuluu tilavuokraan. Astiasto on 100 hengelle. Tilavuokraan sisältyy myös kynttilänjalkojen ja maljakoiden käyttö. Pieniä pöytämaljakoita ja kynttilänjalkoja riittää 100 hengen kattaukseen, kun yhtä neljän hengen pöytää kohden lasketaan yksi maljakko ja yksi kynttilänjalka.

Pöytäliinat

Kaitaliinat kuuluvat tilavuokraan.

Pöytäliinoista maksetaan pesulakulujen kattamiseksi voimassa olevan hinnaston mukaan. Pitopalvelua käytettäessä toivomme pitopalvelun tuovan omat pöytäliinat.

Pöytäliinat varataan tilavarauksen yhteydessä. Vahtimestari varaa tarvittavan määrän pöytäliinoja pöytien päähän viikattuna. Pöytien liinoitus kuuluu tilavaraajalle tai pitopalvelulle.

Liputus

Vahtimestari tai  pitopalvelu huolehtiii liputuksesta muistotilaisuuksissa ja syntymäpäiväjuhlissa.

Liputus tai lipunlasku voi jäädä myös tilavaraajan vastuulle niin sovittaessa.

Muistotilaisuuksissa lippu nostetaan puoleen tankoon aamulla. Vainajan siunaamisen ja hautaustilaisuuden jälkeen omaiset voivat nostaa lipun ylös muistotilaisuuden ajaksi.

Jos hautajaispäivänä on yleinen liputuspäivä, toimitaan suruliputuksen käytännön mukaan.

Tilojen varaaminen tapahtuu aina kirkkoherranviraston kautta numerosta

044 402 3388 (avoinna arkisin klo 9-13)

Mikäli haluatte tutustua tiloihin etukäteen, voitte soittaa vahtimestarille ja sopia tilaesittelyn.

Vuokrahinnat

Tilavarausvuokrat sisältäen alv 24%:

Seurakuntatalon yläkerta kokouskäyttö, ei sisällä keittiön käyttöä; 150€ koko yläkerta, 100€ kahvio.

Muu tilaisuus, kahvio maksimissaan 40 henkilöä; 150 €

Muu tilaisuus, koko yläkerta maksimissaan 100 henkilöä; 250€

Pöytäliinojen vuokra 10€/kpl

Lasku tilavuokrasta ja mahdollisesta pöytäliinavuokrasta tulee antamaanne laskutusosoitteeseen.

Loppusiivous

Hausjärven seurakunnan vahtimestarit siivoavat muut tilat paitsi keittiön. Astioiden tiskaus ja keittiön siivous on aina tilavaraajan tai hänen palkkaamansa pitopalvelun vastuulla.

Henkilökunta

Muissa kuin seurakunnan omissa tilaisuuksissa ei vahtimestari yleensä ole kiinteistössä läsnä. Mikäli teillä on kysyttävää tiloista, teitä palvelee joku kolmesta suntio-vahtimestarista työvuoroista riippuen.

Kati Koskinen puh. 040 5296698

Airi Närhi puh. 050 590 5544