Tiinan terveisiä

Tiinalta terveisiä Tampereelta

Kooste vuodesta 2020 ja rukousaiheita

Tässä lyhyt ote Tiinan ensimmäisestä lähettikirjeestä, jossa hän tiivistää mennyttä vuotta ja antaa rukousaiheita.

Vuosi 2020 internet-lähetystyössä monta verkkoa vedessä

Koetan tässä tehdä yhteenvetoa siitä minkä verran internet-lähetystyössä viime vuoden aikana tavoitettiin lukijoita, katselijoita ja kuuntelijoita. Nykyään nimittäin lähetysjärjestöiltä pyydetään tuloksellisuuden arvioimiseksi tällaisia numeroita. Taitaa lähetystyön mittaaminen olla kuitenkin aika vaikeaa, ellei jopa mahdotonta.

• Kristillisen uskn perusasioita yhdeksällä kielellä kertovalla Bible Toolbox-sivustol-lamme vieraili viime vuonna yhteensä noin 180 000 kävijää.

Se tarkoittaa keskimäärin 493 kävijää päivässä. Heistä

63% oli japanilaisia.

• Tokion Suomi-kirkon sivustolla vieraili vuoden aikana noin 26 700 kävijää, eli keskimäärin 73 kävijää päivässä.

• Lutherin hartaustekstien sivusta vastaanotti viime vuonna noin 12 900 kävijää, eli keskimäärin 35 kävijää päivässä.

Rukousaiheita

Kiitetään siitä, että tautiepidemiankin keskellä lähetystyö on voinut jatkua Japanissakin monessa muodossa. Pyydetään, että kun taas voidaan kokoontua yhteen, ihmiset löytäisivät takaisin seurakuntaan Sanan, ehtoollisen ja kristittyjen yhteyteen.

Bible Toolboxiin on pitkään haluttu saada farsinkielisiä käännöksiä, mutta nämä yritykset ovat tähän mennessä aina kariutuneet mihin milloinkin. Nyt on kiikarissa kaksikin mahdollista kääntäjää. Pyydetään, että löytyisi sellaisia farsinkielen osaajia, jolla olisi riittävä taito, into ja mahdollisuudet tehdä hyviä farsinkielisiä käännöksiä.

Pyydetään siunausta ja johdatusta lähetyskurssilaisille, ja kestävyyttä lähetystyön ystäville ja kaikille kristityille, jotka eivät ole voineet kokoontua tavalliseen tapaan jumalanpalveluksiin ja lähetyspiireihin.

pienkeräys Hausjärven diakonian hyväksi

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029