Hannun ja Päivin terveisiä Kyprokselta

Kuva Pafokselta, joka mainitaan Apostolien teiossa:"Paavali oli viipynyt Kyproksella ja matkustanut sitten Pafoksesta Pisidian Antiokiaan, jossa hän ja Barnabas julistivat: "Herra on näet antanut meille tämän käskyn: -- Minä panen sinut valoksi kansoille, pelastukseksi maan ääriin saakka." Ap. t.13:47

Hannun ja Päivin terveisiä Kyprokselta

Kyproksellakin koronatilanne on päällä ja se  rajoittaa Hannun ja Päivin työtä.

Kuva Limasolista, jossa Hannu ja Päivi asuvat, eivät kuitenkaan missään näistä loistohotelleista!

Kuvassa Hannun ja Päivin naapurissa kasvavasta sitruuna-puusta

Hannu ja Päivi kirjoittavat tuoreessa kirjeessään Kyprokselta mm. näin:

Vierailimme äskettäin jumalanpalveluksen jälkeen ystäviemme luona toisella puolella kotikaupunkiamme Limassolia. Limassol on vajaan tunnin ajomatkan päässä kaakkoon Pafoksesta. Ystävillämme oli vieraana myös

ruandalaisnainen, joka opiskelee täällä raamattukoulussa. Keskustelumme jossakin vaiheessa juttelimme mediatyöstä ja etenkin siitä, että monet ihmiset eivät tänä päivänä omista radiota ja toiset eivät tiedäkään, mikä se on. Nuorten joukossa on ihmisiä, jotka eivät ole oikeastaan koskaan nähneet tai käyttäneet radiota."

Hannu ja Päivi alkavat pikkuhiljaa kotiutua Kyprokselle. He kirjoittavat arjestaan:

Asumisen suhteen olemme jo asettuneet arkeen. Tiedäm- me, mistä päivittäiset tarpeemme saamme. Alamme myös pikkuhiljaa tuntea joitakin ihmisiä naapurustossa. Nyt kun ilmat alkavat lämmetä, heitä näkee enemmän myös ulkona.

Pienessä pihassamme granaattiomenapuun silmut ovat muuttumassa kovaa vauhtia lehdiksi. Hedelmiä odotte- lemme sitten myöhemmin. Päivi on ollut ahkerasti ompelukoneen äärellä ja niin on syntynyt pöytäliina ja muuta kotiamme varten."

Rukous- ja kiitosaiheina Hannu ja Päivi mainitsevat,

että saisivat kyproslaisen maassaololuvan ja että kollegansa vaimo paranisi loukkaantumisestaan.

Kiitollisia he ovat saatuaan olla terveitä ja että viimeisin koronatesti oli negatiivinen.

pienkeräys Hausjärven diakonian hyväksi

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029