KIITOS ÄIDISTÄ – KIITOS ÄIDILLE!

KIITOS ÄIDISTÄ – KIITOS ÄIDILLE!

Ryttylän kirkko on auki ke 5.5. – pe 7.5. klo 17-20 ja la 8.5. klo 11-15. Kirkkoon voi tulla ja vaan istahtaa kuuntelemaan kiitoslauluja elämästä ja rakkaudesta ja nauttia kupin kahvia tai mehua. Oman äidin nimen voi kirjoittaa korttiin ja sujauttaa kiitos- ja rukouskoriin alttarille. LÄHETYSPUOTI on pullollaan kauniita lahjatavaroita äitien, isoäitien ja tulevien äitien muistamiseen. Myytävänä on joka päivä myös herkullisia kotileivonnaisia! Lauantaina 8.5. on kirkon pihalla Tapani Vanhalan soppatykki täynnä keväistä broilerikeittoa. Sitä voi popsia ulkoravintolassa ja ostaa kotiin äitienpäivän lounaaksi. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä raha. Lähetyspuodin kaikki tuotto annetaan Hausjärven seurakunnan diakoniatyölle ja seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen. Toimimme yhdessä ajantasaisten korona-ohjeiden mukaanJ.

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.