Nauti kesästä

Nauti kesästä

KESÄ

Käy kauniina kesäpäivänä makaamaan selällesi laiturille, puistoon tai rannalle. Katso sinistä kesätaivasta. Saatko näkyviin valkoisen pisteen?

Sinistä kesätaivasta katsoessa voi näkökentässä nähdä kirkkaan pisteen. Joskus voi nähdä monta kirkasta pistettä, jotka kulkevat samaa reittiä samaan suuntaan. Se ei ole näköharha, vaan sinistä kesätaivasta vasten voi itseasiassa nähdä oman valkosolunsa. Silmän verisuonet kulkevat verkkokalvon yli. Verisuonet silmässä ovat niin ohuita, että veren valkosolut kulkevat siellä peräkkäin. Valkosolut päästävät sinisen valon läpi, ja kesätaivaan sävyssä on juuri oikea aallonpituus. Näin yksittäisen valkosolun voi havaita kirkkaana pisteenä.

Rakas Jeesus. Kiitos siitä, että olet maailman valo. Anna minun nähdä kirkas piste elämässäni ja jokaisessa päivässäni. Aamen.

(Paavilainen - Luodeslampi: Liikuttava rukous)

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.