Koronapandemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset lievenivät!

Koronapandemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset lievenivät!

Parantuneen Koronapandemiatilanteen seurauksena Etelä-Suomen AVI lievensi Kanta-Häneen alueen kokoontumisrajoituksia siten, että alueellisesti rajatuissa ulkoilmatilaisuuksissa voidaan järjestää yli 50 hengen kokoontumisia ja sisätiloissa yli 10 hengen tilaisuuksia edellyttäen, että kahden metrin turvaväleistä pidetään kiinni.

K-HKS antama suositus  rajoituksista on voimassa 15.8.2021 saakka.

AVIn päätöksen mukaisesti sekä Hausjärven seurakunnan omassa kokoavassa toiminnassa seurakunnan tiloissa että Hausjärven seurakunnan omistamissa tiloissa, muiden tahojen järjestämässä toiminnassa, on voimassa seuraavat rajoitukset:

Hausjärven kirkko 100 henkilöä,

Ryttylän kirkko 30 henkilöä,

Oitin seurakuntatalon sali 30 henkilöä,

Mommilan kirkko 30 henkilöä,

siunauskappeli 20 henkilöä sekä

Vanha Pappila 20 henkilöä.

Rajoitukset ovat voimassa 15.8.2021 saakka.

Seurakunnan henkilöstön on tiedotettava rajoituksesta tilojen varaajille varausta tehtäessä.

Seurakunnan työntekijöiden on huolehdittava siitä, että tiloissa on tarjolla kasvomaskeja tilaisuuksiin osallistujille sekä riittävät välineet käsihygieniasta huolehtimiseen.

Seurakunnan työntekijöiden on ohjeistettava tilaisuuksiin osallistujia turvavälien säilyttämisestä sisätiloissa.

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.