Ryhmät ja piirit

Ryhmät ja piirit

Hausjärven seurakunnassa kokoontuu erilaisia ryhmiä, joista voit valita sinulle sopivimman tai tulla mukaan vaikka kaikkiin niistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Avoimet ovet  on paikka yhdessäoloon, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ikärajoituksia ei tunneta. Vietämme aikaa yhdessä hyvässä seurassa kahvitellen, jutustellen, pelaten, askarrellen ja mitä ikinä keksitäänkin yhdessä tehdä.

Avoin aamuhetki Oitin srk-talolla kerran kuussa jatkaa avointen ovien perinnettä. Varhaiskasvatuksen touhukkaat perhekerholaiset liittyvät seuraamme, ollaan ja tehdään yhdessä ja noin klo 11.30  syömme yhdessä lounasta. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

Diakoniapiirissä vierailevat seurakunnan työntekijät ja keskustelemme erilaisista aiheista.

Kahvila Ilonassa kerran kuukaudessa ikäihmisten iltapäivässä mukana srk.n työntekijä. Torstait 16.1. ja 13.2. klo 14 - 16.

Oitin seurakuntalo, Sykärintori 4

Avoimet aamuhetket srk-talon yläkerrassa klo 9.30 (11.30 tarjolla lounasta) keskiviikkoisin  15.1. ja 12.2.

ERÄ-ryhmä – alakerran sohvahuoneessa joka maanantai klo 17.30-20. Ryhmässä pohditaan elämän kysymyksiä Raamatun äärellä.

Ilosanomapiiri kokoontuu samassa tilassa parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 15-17.

YHTEINEN PÖYTÄ kutsuu yhdessä tekemään ja yhdessä syömään keskiviikkona 29.1. klo 11.30 - 12.30.

Lisätietoja Päivi Kantonen

Ryttylän kirkko, Kirkkotie 7

Ryttylän toiminnasta voit kysyä lisää diakoni Jaana Hapulahdelta.

Lasihelmen hartaus - Urheilukentäntie 6-8 klo.14 keskiviikkoisin

Lähimmäispalvelu, uudelta nimeltään Vapaaehtoisten vertaiskahvit  Ryttylän kirkon alakerrassa tiistaina 28.1. klo 13-15. Tervetuloa mukaan myös omaishoitajat!

Isä-illat Ryttylän kirkon asunnossa jatkavat keskiviikot 15.1. ja 19.2. klo 18.Lastenhoito on järjestetty paikan päällä, samoin pientä iltapalaa. Tervetuloa mukaan!

Hikiän toimitila, Hikiäntie 280

Hikiän toiminnasta voit kysyä lisää diakoni Jaana Hapulahdelta.

Avoimet ovet Hikiän toimitilassa klo 13-15 torstait 9.1. ja 13.2.

Seurakuntapiirit

Seurakuntapiireissä vierailevat seurakunnan työntekijät. Keskustelemme, kuulemme alustuksia erilaisista teemoista ja laulamme.

KURU

Seurakuntapiiri Kokoontuu kodeissa klo. 13.00 torstai 2.1.Paikka ilmoitetaan myöhemmin Viikkouutisissa.

KARHI

Seurakuntapiiri Kokoontuu kodeissa klo. 19.00 perjantai 31.1. ja 28.2. Paikka ilmoitetaan myöhemmin Viikkouutisissa.

PUUJAA

Seurakuntapiiri Kokoontuu kodeissa klo. 14.00, maanantait 20.1. ja 17.2. Paikka ilmoitetaan myöhemmin Viikkouutisissa.

Huomioithan! Osa seurakuntapiireistä kokoontuu kodeissa. Osoitteen voi varmistaa Hausjärven kirkkoherranvirastosta puh. 044 402 3388 ma-pe klo 9-13. Uudet tulijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Muu toiminta

Surutyö ja sururyhmä

Olet menettänyt läheisesi. Kuoleman ja surun kohtaaminen on usein tuskallista ja hämmentävää. Se herättää monia kysymyksiä. Mikäli haluat keskustella suruun liittyvistä asioista, voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin ja diakoniapastoriin.

Syntymäpäiväjuhlat

Seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat tänä vuonna 75v täyttäville maaliskuussa ja 80v täyttäville lokakuussa. Jokainen saa henkilökohtaisen kutsun. Yhteisen juhlan vuoksi seurakunnan työntekijät eivät käy onnittelemassa 75 ja 80 vuotta täyttäviä, ellei erikseen sitä pyydetä. Mikäli haluat että sinua tai omaistasi käydään onnittelemassa kotona tai laitoksessa, voit ottaa yhteyttä Hausjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13