Ryhmät ja piirit

Ryhmät ja piirit

Korona-aika on  estänyt meitä tapaamasta erilaisissa ryhmissä. Jaksamme toivoa, että tilanne paranee  tämän kevään aikana ja voimme taas kokoontua. Kun tilanne näyttää valoisammalta, ilmestyy nettisivuille infoa tapahtumista ja piireistä.

Jos elämä ja sen haasteet ahdistavat tai kaipaat juttelukaveria tai ruokakomero kaipaisi sisältöä ole yhteyksissä diakoniatyöntekijöihin tai keneen tahansa seurakunnan työntekijään.

Jos haluat lahjoittaa hyvin säilyviä elintarvikkeita, esim säilykkeitä, kodin tarve-esineitä tai vaatteita.

Ota yhteyttä Päiviin, Jaanaan tai Ninaan.

Syntymäpäiväjuhlat

1.9.2022 tulee kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Suomessa vihittiin virkaan ensimmäinen diakonissa, Matilda Hoffman. Tämän kunniaksi vietämme diakonian juhlavuotta Hausjärvelläkin.

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme yhteisen syntymäpäivän tänä vuonna 75 ja 80 vuotta täyttäville. Jokainen syntymäpäiväsankari saa henkilökohtaisen kutsun postin kautta.

Yhteisen juhlan vuoksi seurakunnan työntekijät eivät käy onnittelemassa 75 ja 80 vuotta täyttäviä, ellei erikseen sitä pyydetä. Mikäli haluat että sinua tai omaistasi käydään onnittelemassa kotona tai laitoksessa, voit ottaa yhteyttä Hausjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029