Ryhmät ja piirit

Ryhmät ja piirit

Korona aika estää meitä nyt tapaamasta erilaisissa ryhmissä. Jaksamme toivoa, että tilanne paranee kevään mittaan ja voimme taas kokoontua.

Jos elämä ja sen haasteet ahdistavat tai kaipaat juttelukaveria, ole yhteyksissä diakoniatyöntekijöihin tai keneen tahansa seurakunnan työntekijään.

Oitin seurakuntalo, Sykärintori 4

Hikiän toimitila, Hikiäntie 280

Hikiän toiminnasta voit kysyä lisää diakoni Jaana Hapulahdelta.

Muu toiminta

Surutyö ja sururyhmä

Olet menettänyt läheisesi. Kuoleman ja surun kohtaaminen on usein tuskallista ja hämmentävää. Se herättää monia kysymyksiä. Mikäli haluat keskustella suruun liittyvistä asioista, voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin ja diakoniapastoriin.

Syntymäpäiväjuhlat

Seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat tänä vuonna 75v täyttäville huhtikuussa ja 80v täyttäville lokakuussa. Jokainen saa henkilökohtaisen kutsun. Yhteisen juhlan vuoksi seurakunnan työntekijät eivät käy onnittelemassa 75 ja 80 vuotta täyttäviä, ellei erikseen sitä pyydetä. Mikäli haluat että sinua tai omaistasi käydään onnittelemassa kotona tai laitoksessa, voit ottaa yhteyttä Hausjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.