Ryhmät ja piirit

Ryhmät ja piirit

Korona-aika on  estänyt meitä tapaamasta erilaisissa ryhmissä. Jaksamme toivoa, että tilanne paranee syksyn mittaan ja voimme taas kokoontua.

Jos elämä ja sen haasteet ahdistavat tai kaipaat juttelukaveria, ole yhteyksissä diakoniatyöntekijöihin tai keneen tahansa seurakunnan työntekijään.

Oitin seurakuntalo, Sykärintori 4

Hikiän toimitila, Hikiäntie 280

Hikiän toiminnasta voit kysyä lisää diakoni Jaana Hapulahdelta.

Muu toiminta

Surutyö ja sururyhmä

Olet menettänyt läheisesi. Kuoleman ja surun kohtaaminen on usein tuskallista ja hämmentävää. Se herättää monia kysymyksiä. Mikäli haluat keskustella suruun liittyvistä asioista, voit aina ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin ja diakoniapastoriin.

Hausjärven seurakunnassa alkaa sururyhmä. Surukokemusten ja tunteiden jakaminen toisten surevien kanssa helpottaa elämää. Sururyhmässä keskustelut käydään luottamuksellisesti. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa. Syksyn 2021 ensimmäinen kokoontuminen on 29.9. klo. 17.00. Vanhassa pappilassa (Pappilantie 59). Missä paikassa ryhmä muut kerrat kokoontuu, päätetään ensimmäisellä kerralla. Ryhmä perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme. Ryhmää vetävät diakoniapappi Hans Grönholm ja vs. diakoni Päivi Kantonen. Ilmoittautumiset 15.9.21 mennessä Hausjärven kirkkoherranvirastoon p: 050 5136610 ma-pe klo 9-13 tai sähköpostilla hausjarvi.seurakunta@evl

Syntymäpäiväjuhlat

Seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat tänä vuonna 75v täyttäville huhtikuussa ja 80v täyttäville lokakuussa. Jokainen saa henkilökohtaisen kutsun. Yhteisen juhlan vuoksi seurakunnan työntekijät eivät käy onnittelemassa 75 ja 80 vuotta täyttäviä, ellei erikseen sitä pyydetä. Mikäli haluat että sinua tai omaistasi käydään onnittelemassa kotona tai laitoksessa, voit ottaa yhteyttä Hausjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

pienkeräys Hausjärven diakonian hyväksi

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029