Nimikkolähetit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nimikkolähetit

Hanna Londo Tansanian nimikkolähettimme

Seurakunnallamme on nimikkolähettejä, joiden työtä olemme sitoutuneet tukemaan sekä taloudellisesti että esirukouksin. Näin koko seurakuntana olemme mukana lähetystyössä viemässä iloisia uutisia Jeesuksesta koko maailmaan.

Marja Alastalo - Botswana

Botswanassa nimikkolähettinämme on Lähetysseuran kautta Marja Alastalo. Hänen tehtävänään on toimia kirkollisen työn koordinaattorina ja tukea Botswanan luterilaista kirkkoa ja sen työntekijöitä erinäisissä hankkeissa ja projekteissa. Hän toimii myös kummiyhdyshenkilönä kummien ja kummiryhmien välillä.

 

Heinoset - Kenia

Keniassa ovat lähetteinämme Päivi ja Hannu Heinonen poikansa Samuelin kanssa. Hannu on mekaanikkona MAF:n (kansainvälinen lähetyslentojärjestö) työyhteydessä. Hannun tehtävänä on radiolaitteiden huolto, radiokorjaamon toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä avioniikkahenkilöstön koulutus. Päivi tapaa naisia ja jakaa Raamattuja ja hengellistä kirjallisuutta. Heinoset toimivat Kansanlähetyksen ja Lähetyslentojärjestö MAF Finlandin lähettäminä.

 

Hanna Londo -Tansania

Olen 36-vuotias sosiaalityöntekijä ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Perheeseeni kuuluu tansanialainen aviomieheni Dennis sekä lapsemme Lucas (7 v.) ja Amanda (5 v.). Olen kotoisin Kanta-Hämeestä Hausjärven Ryttylästä. Lapsuuden kotini oli aktiivinen lähetystyössä – lähettäjän roolissa. Lukion jälkeen vietin vuoden Kansanlähetyksen Raamattu- ja nuorisotyölinjalla, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan sosionomiksi ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi Kauniaisiin.

Mieheni Dennis nimitettiin Tansanian aluehallinnon johtotehtäviin vuonna 2016 ja palasin lasten kanssa Kambodzhasta Suomeen vuoden 2016 lopussa. Nyt olen lähdössä Suomen Lähetysseuran kautta Tansanian evankelisluterilaisen kirkon työyhteyteen.
Tehtävänäni on toimia projektikoordinaattorina haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa toteutettavassa hankkeessa, auttaen erityisesti nuoria naisia saamaan elämälleen uuden suunnan ja pääsemään paremman toimeentulon piiriin. Työskentelen itäisessä Tansaniassa Morogoron hiippakunnan alueella.

 

Tiina Latva-Rasku - Suomi/Japani

Japaniin suuntautuvaa lähetystyötä tekee Suomesta käsin internetin kautta Tiina Latva-Rasku. Hän vastailee japanilaisten kysymyksiin kristinuskosta, tekee kristillisiä sivustoja uusien ihmisten tavoittamiseksi, toimii teknisenä tukena pienille paikallisseurakunnille ja ohjaa kyselijöitä seurakuntayhteyteen. Tiina toimii Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

 

 

 

 

 

Lähetä postia nimikkoläheteillemme tai tilaa heidän uutiskirjeensä:

Nimikkolähettien yhteystiedot ja kuvagalleria

 

Lue lisää läheteistämme:

Latva-Raskujen kotisivulle
 

 

 

Kirkkoherranvirasto

Hikiäntie 51, 12210 Hausjärvi
Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13

Seurakunnan sähköpostiosoite: **@**

 

Hausjärven seurakunnan laskutusosoite:

Verkkolaskuosoite: 003701459999 

Operaattori: BAWCFI22 

 

paperilasku:

Kirkon palvelukeskus/Hausjärven seurakunta

++3151++

PL 378

00026 Basware

 

 

 

 

 

 

 

Oikopolut: