Nimikko- ja kummikohteet

Nimikko- ja kummikohteet

Pakistan

Seurakuntamme nimikkokohteena Lähetysseuran kautta on tulvien ja maanjäristysten ruhjoma Pakistan ja siellä tehtävä lähetystyö.

Botswana

Kummipäiväkotina Lähetysseuran kautta seurakunnan perhekerhoilla on Masasin-päiväkoti Botswanan Francistownissa. Ryttylän diakoniapiirillä on oma kummiluokkansa samassa paikassa.

Etiopia

Oitissa kokoontuvalla lähetyspiirillä on kummilapsi Etiopiasta Kansanlähetyksen kautta.

Venäjä

Ystävälapsenamme Riihimäen Idäntyön kautta on Sofia Morskaja, joka asustelee perheensä kanssa narkomaanien Uusi elämä -kuntoutuskeskuksessa Kotlissa Venäjällä. Kuntoutuskeskus toimii kristilliseltä arvopohjalta ja auttaa huumeongelmaisia uuden elämän alkuun.

Hikiäntie 51

HUOM!!! Ke 23.8. kirkkoherranvirasto sekä talous- ja hautausmaatoimisto avoinna klo 9-12. Pe 25.8. kirkkoherranvirasto sekä hautausmaatoimisto suljettu.

p: 044 402 3388, klo 9-13,