Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisia tarvitaan!

Haluaisitko käyttää aikaasi ja taitojasi seurakunnassamme? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Lähimmäispalvelijoiden seuraava kokoontuminen on ti 17.1. klo 13-15 Ryttylän kirkon alakerrassa.

Talkoolaiseksi tapahtumiin

Hausjärven seurakunnan diakonia ja lähetystyö järjestävät tapahtumia, joiden toteuttaminen olisi mahdotonta ilman auttavia käsipareja. Osaatko keittää kahvia, ajaa autoa, nikkaroida tai neuloa, kuoria perunoita tai jotain muuta? Kiinnostavatko käytännön hommat esimerkiksi yhteisvastuun hyväksi? Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi.

Ystäväksi yksinäiselle

Hausjärven seurakunnan alueella on yksinäisiä ja avuntarpeessa olevia ihmisiä. Olisiko sinulla aikaa keskustella ja viettää aikaa yksinäisen ikäihmisen seurassa tai avustaa liikuntarajoitteista henkilöä sunnuntaina jumalanpalvelukseen? Hausjärven seurakunnan lähimmäispalvelu haluaa olla lievittämässä alueella elävien ihmisten yksinäisyyttä. Ilmoittaudu mukaan. Seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella siitä, millä tavalla sinä haluat ja voit olla mukana.

Yhteisvastuukerääjäksi

Tule mukaan keräämään varoja yhteisvastuun hyväksi. Voit olla tukemassa työtä lipaskerääjänä tai lahjoittamalla esimerkiksi omia käsitöitäsi tai leipomuksiasi yhteisvastuun hyväksi. Tule mukaan vapaaehtoiseksi ja tuo mukanasi omia ideoitasi siitä, millä tavalla voimme olla tukemassa yhteisvastuutyötä. Tammikuun 19.1 klo 15 palaveeraamme Oitin seurakuntatalolla ja suunnittelemme tulevaa keräystä.

Jotain muuta?

Tässä oli vain muutamia ideoita - vain taivas on kattona vapaaehtoistyön mahdollisuuksille. Kukaan ei ole liian vanha tai liian nuori vaan jokaista tarvitaan. Työpanoksesi voi olla säännöllistä tai satunnaista. Ota yhteyttä, jaa ideoitasi tai kysymyksiäsi - räätälöidään juuri sinulle sopiva vapaaehtoistyön tehtävä!

Lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelutoiminnan syksy starttasi. Tule mukaan kahvittelemaan ja jakamaan ajatuksia seuraaviin kokoontumisiin. Lähimmäispalveluryhmäläiset toimivat ystävinä yksinäisille tai tukijoina vaikeissa tilanteissa oleville. Kutsumme mukaan myös omaishoitajia. Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja nykyiset lähimmäispalvelijat, sekä lähimmäistoiminnasta kiinnostuneet!

Kokoontuminen ti 17.1. klo 13-15 Ryttylän kirkon alakerrassa

Kokoontuminen ti 21.3. klo 13-15 Oitin seurakuntatalon sohvahuoneessa.

Kokoontuminen ti 25.4. klo 13-15 Ryttylän kirkon alakerrassa / Pääsiäisen ilosanoman kahvittelu

diakoni Jaana Hapulahti

puh. 050-591 3762 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@evl.fi