Kädentöitä lähetyksen hyväksi

Kasteliina ja kastekengät - oiva lahjaidea ristiäisiin

Kädentöitä lähetyksen hyväksi

Etsitkö lahjaideoita ristiäisiin tai häihin? Haluatko yllättää ystäväsi erilaisella tuliaisella? Haluatko tilata itsellesi kauniin hartiahuivin mittatilaustyönä? Etsitkö jotain erityistä kotiin tai mökille?

Myytävänä tuotteita niin arjen kuin juhlankin hetkiin lähetyksen hyväksi.

Tekijöinä on seurakuntamme vapaaehtoisia ja kaikki tuotto menee lyhentämättömänä seurakuntamme nimikkolähettien työn tukemiseen eri puolilla maailmaa.

Osa tuotteista on esillä seurakuntamme kirkkoherranvirastosta, jossa voit tehdä ostoksia ma-pe klo 9-13. Osan tuotteista voit tilata - toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riippuen. Kuvagalleriassa alla löydät osan tuotteista.

Lisäksi voit tilata pieniä ompelukorjaustöitä tai pieniä kodin korjaustöitä. Sinua palvelevat seurakuntamme vapaaehtoiset. Korjaustöistä voit maksaa haluamasi summan seurakuntamme nimikkolähettien työn tukemiseksi.

Lisätiedot ja tilaukset:

Lähetyssihteeri