Tilaisuudet ja tapahtumat

Tilaisuudet ja tapahtumat

Vapaaehtoisten virkistysilta

Virkistysiltaan ovat tervetulleita kaikki seurakunnan vapaaehtoiset ja vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneet. Lisäksi iltaan on kutsuttu henkilökohtaisella kutsulla kaikki Hausjärven seurakunnan 63-vuotiaat jäsenet.

Tervetuloa! Tiistaina 12.9.2017 klo 18.00

Vanhassa pappilaan (pappilantie 59).

Osa ohjelmasta järjestetään sään salliessa ulkona, joten varaudu sään mukaisiin vaatteisiin. Ohjelmassa on mm. nuotion ääressä iltapalaa, musiikkia sekä kädentöitä pappilan ympäristössä.

Ilmoittautuminen yhteiseen illanviettoon tiistaihin 8.9.2017 mennessä Katja Sarkkiselle numeroon 050 575 4333 tai sähköpostilla **@**. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

Levon lauantai

Levon lauantaissa on aikaa hiljentymiseen, lepoon, käsillä tekemiseen, rukoukseen ja virkistäytymiseen Ahvenlammen leirikeskuksen rauhallisessa ympäristössä Mäntsälässä.

Levon lauantain tarkoituksena on tarjota retriitinomainen hengähdyshetki arjen keskelle ja paikka, jossa voi kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa.

Lastenhoito on järjestetty sitä tarvitseville Oitin seurakuntatalolla.

Ilmoittaudu päivään ke 11.10. mennessä

Virpi Pirjetälle 050-4132284

**@** tai

Päivi Kantoselle 050-5754302

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioistasi. Matka Ahvenlammen leirikeskukseen tapahtuu omilla autoilla, joten kerro myös ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta kyydin tarpeesta.

Päivässä mukana Virpi Pirjetä, Päivi Kantonen ja Varpu Sihvola-Judén.

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivänä siunauskappelissa on kynttiläkirkko, jossa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen siunattujen vainajien nimet ja sytytetään muistokynttilät.

Tilaisuus alkaa klo. 16.00.

Ennen kirkkohetken alkua kappeli on avoinna hiljentymistä varten klo. 14.00–15.30.

Voit tulla sytyttämään kynttilän, hiljentymään hetkeksi tai keskustelemaan seurakunnan työntekijän kanssa. Paikalla ovat päivystämässä pastori Virpi Pirjetä ja vs. diakoni Varpu Sihvola-Judén. Tarjolla on kuumaa mehua ja pipareita.

Hikiäntie 51

HUOM!!! Ke 23.8. kirkkoherranvirasto sekä talous- ja hautausmaatoimisto avoinna klo 9-12. Pe 25.8. kirkkoherranvirasto sekä hautausmaatoimisto suljettu.

p: 044 402 3388, klo 9-13,