Hausjärven seurakunnan kanttorin virka julistettiin avoimeksi

Tämä urkupillistö kaipaa uutta soittajaa 15.3.2018 alkaen. Oletko se ehkä sinä?

Hausjärven seurakunnassa on haettavissa vakinainen ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka.

Hausjärven seurakunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hausjärven kunnassa Riihimäen, Janakkalan, Hämeenlinnan, Hollolan, Mäntsälän ja Hyvinkään keskellä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Seurakunnassamme on n. 6600 jäsentä ja 23 vakinaista työntekijää. Haemme monipuolisesta seurakuntatyöstä ja kuorotoiminnasta innostunutta muusikkoa vireään työyhteisöömme.

Hausjärven seurakunnassa on neljä jumalanpalveluspistettä; Hausjärven, Mommilan sekä Ryttylän kirkot sekä Oitin seurakuntatalo. Lisäksi hautausmaan yhteydessä on siunauskappeli, jossa siunaustilaisuudet toimitetaan.

Odotamme virkaan valittavalta oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, yhteistyökykyä ja organisointitaitoja. Arvostamme erityisesti nuoriso- ja gospelmusiikin tuntemista sekä valmiuksia lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyön musiikkitoiminnan kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä seurakunnan toimipisteiden hajanaisuuden vuoksi.

Virkaan valittavalta edellytetään Kirkkohallituksen päätöksen 123/2015 mukainen kelpoisuus ja se edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 601 mukainen.

Virka täytetään 15.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hausjärven seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen, joita emme palauta, toimitetaan 24.11.2017 klo 15 mennessä osoitteeseen: Hausjärven seurakunta, Kirkkoneuvosto, Pappilantie 59, 12210 Hausjärvi tai **@**

Lisätietoa antaa kirkkoherra Jussi Kauranne, 050 575 9150, jussi.kauranne (at) evl.fi.