Kirkkokuoro

Messussa laulavan kuoron tavallisin paikka on urkuparvella. Urut taustalla antavat mahtavan äänen ja huikean taustanäkymän. Sivuparvelta voit katsella ja nähdä uudesta näkökulmasta..

Lintukin laulaa äänellään

Ihmisen ääni on ainutlaatuinen, jokaisella omansa. Se on ihmeellinen senkin takia, että se kulkee parhaiten sydämestä sydämeen. Se koskettaa meitä sävelellän ja sanoillaan. Se on sen kokoista, jota pystymme hahmottamaan. Ja myös itse luomaan. Siinä olemme Jumalan luomistyön jatkajia.

Kuorossa laulamme yhdessä. Luomme laulullamme yhdessä iloa, lohdutusta, voiton ja innostuksen henkeä, kerromme kaipauksesta ja huudamme Jumalan puoleen. Laulamme rakkauttamme ja isänmaamme kunnioitusta.

Olemme avoimia sinullekin. Sinäkin osaat. Saatat ajatella, ettei sinusta ole laulajaksi, ei ainakaan toisten kuullen. Sinua ei ehkä ole useinkaan kehuttu laulustasi. Nuotit tai laulusanasto eivät ole tuttuja. Tai saatat kovinkin pitää lauluamisesta, siihen ei vain tunnu löytyvän oikeaa paikkaa (klassisen suihkun lisäksi) tai seuraa.

Kaikki nämä ja sinun oma syysikin ovat oikein hyviä lähtökohtia. Jokainen meistä on oppimassa jotain, juuri tällä hetkellä ehkä sen, että sinäkin voit olla kuorolaulaja. Kanttorimme ja kuoronjohtajamme Evi kuulostelee ja kannustaa sinua henkilökohtaisesti. Näin saat mahdollisimman turvallisen alun ja pohjan yhteiskoettelemukselle :-)

Kuoro harjoittelee lähtökohtaisesti torstaisin kuudelta Vanhassa Pappilassa, Pappilantie 59. Lisäksi laulamme nimemme mukaisesti sillointällöin messuissa, tule mukaan vaikka sinne kuuntelemaan ja tutustumaan. Urkuparvi on julkinen paikka.

p: 044 402 3388, klo 9-13