Kirkkovaltuusto valitsi henkilöt seurakunnan luottamuselimiin

Kirkkovaltuusto valitsi henkilöt seurakunnan luottamuselimiin

Kirkkovaltuusto valitsi puheenjohtajakseen Eero Teppolan ja varapuheenjohtajaksi Laura Järvisen.

Suhteellisen vaalin lautakuntaan valittiin Timo Silván, Jari Kosenius sekä Eva Kontula. Varajäseniksi valittiin Esko Ihalainen, Maria-Elina Heikkilä ja Martti Hakola.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Esko Ihalainen (henkilökohtaiseksi varahenkilöksi Timo Silván). Neuvoston muiksi jäseniksi valittiin Outi Miettunen (Päivi Linna), Tiina Alastalo (Miia-Maria Leman), Jari Kosenius (Jan Walldén), Heikki Palkkimäki (Kari Virtanen), Maria-Elina Heikkilä (Saara-Leea Lahtinen), Päivi Jokinen (Päivikki Laakso-Piki) sekä Eila Karjalainen (Eva Kontula).

Kasvatuksen johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Päivi Jokinen (henkilökohtaiseksi varahenkilöksi Tuija-Riitta Palkkimäki) ja muiksi jäseniksi Laura Pajunen (Miia-Maria Leman), Jari Numminen (Mika Ågren), Martti Hakola (Tomi Jurvanen), Jan Walldén (Mika Järvinen), Maria-Elina Heikkilä (Johanna Alastalo) sekä Kari Virtanen (Juha Kartano).

Julistuksen johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Outi Klemola (henkilökohtaiseksi varahenkilöksi Eila Karjalainen) ja muiksi jäseniksi Kai Reunanen (Pentti Kinnari), Outi Miettunen (Päivi Salonen), Malla Haaparanta (Maija-Riitta Ruponen), Jari Kosenius (Heikki Palkkimäki), Saara-Leea Lahtinen (Eeva Heinonen) sekä Sami Soppi (Mika Järvinen).

Palvelun johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Ari Vehmas (henkilökohtaiseksi varahenkilöksi Ilkka Vuorenalusta) ja muiksi jäseniksi Anu Juuri (Tiina Alastalo), Anne Puranen (Heini Soppi), Maaret Ollila (Eva Kontula), Kari Masalin (Jari Mäkinen), Heikki Palkkimäki (Jari Kosenius) sekä Päivikki Laakso-Piki (Malla Haaparanta). Johtokunnat valitsevat varapuheenjohtajansa johtokunnan ensimmäisessä kokouksessa.