KESÄTORSTAISIN SOI

KESÄTORSTAISIN SOI

KESÄTORSTAISIN SOI!

To 13.6. klo 18 KESÄILLAN LAULAJAISET Vanhassa Pappilassa. Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan musiikkityölle.

To 27.6. klo 18 KESÄKONSERTTI Hausjärven kirkossa. Evi Kant, urut, Kaarina Savonen, urut, Anna Niitti, viulu. Vapaa pääsy.

To 11.7. klo 18 KITARASÄVELIÄ BACHISTA RAUTAVAARAAN Hausjärven kirkossa. Esiintyy Sibelius Akatemian opiskelija Aukusti Arjas. Vapaa pääsy, ohjelma 8€. Tuotto seurakunnan musiikkityölle.

To 18.7. klo 18 KAIKUVI KANNEL – LAULUJA EINO LEINON RUNOIHIN. Kesäkonsertti Oitin seurakuntatalolla. Hans Grönholm, laulu, Kaarina Savonen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tuotto Hausjärven seurakunnan nimikkolähettien tueksi.

To 25.7. klo 18 TOIVON SÄVELIÄ -konsertti Ryttylän kirkossa. Samu Saarinen, laulu ja kitara. Vapaa pääsy, kolehti Song For Life Ry:n toiminnan hyväksi.

To 15.8. klo 18 KARAOKEA JA YHTEISLAULUA seurakunnan ukulelebändin säestyksellä Vanhassa Pappilassa. Ilta täynnä lastenlauluja, hengellisiä lauluja ja virsiä sekä pop-klassikoita sieltä sun täältä. Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan musiikkityölle.

To 29.8. klo 18 LAULAMATTOMIEN KUORO.  Hei, Sinä, joka olet aina haaveillut laulamisesta, mutta et ole päässyt, ehtinyt tai uskaltanut liittyä kuoroon! Oitin seurakuntatalolla kokoontuu ensimmäistä kertaa Laulamattomien kuoro. Laulamme kansanlauluja, uudehkoja hengellisiä lauluja sekä muita positiivisia lauluja. Jos kiinnostusta löytyy, voidaan miettiä jatkoakin. Älä jää miettimään vaan tule paikalle!

Lämpimästi tervetuloa!

Hausjärven seurakunnan musiikkityö