Siunauskappelin ja virastorakennuksenkin remontti on valmistunut!

Kirkkoherranviraston uusi palvelupiste muuton keskellä

Siunauskappelin ja virastorakennuksenkin remontti on valmistunut!

Hausjärven seurakunnan toimistot siirtyivät takaisin virastorakennukseen osoitteeseen Hikiäntie 51

Hausjärven seurakunnan siunauskappelin ja virastorakennuksen remontti on valmistunut. Sen seurauksena hautaan siunaamiset on jo joulukuun alusta alkaen toimitettu siunauskappelissa.

Myös virastorakennuksen remontti on valmistunut, ja kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat asiakkaita jälleen siellä viikon 3 alusta alkaen.

Valmistuneen remontin jälkeen Vanhan Pappilan toimintakin palautuu ennalleen. Rakennuksen kaksi salia toimivat jatkossa seurakuntasalina, jossa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia. Rakennukseen jää edelleen työtilat seurakunnan papistolle ja kirkkomuusikoille.

Kirkkoherranviraston toiminta on muuttunut Hausjärven seurakunnan liityttyä vuoden vaihtuessa Tampereen aluekeskusrekisteriin. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että mm virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinta tehdään vastaisuudessa Tampereella.

Muilta osin Hausjärven seurakunta pyrkii edelleen palvelemaan asiakkaitaan parhaansa mukaan.

Virkatodistustilauksen voi tehdä tämän linkin kautta.

Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13