Avoimet jumalanpalvelukset alkavat jälleen!

Avoimet jumalanpalvelukset alkavat jälleen!

Kirkkoherra Jussi Kauranne
050 575 1950

Tiedote 1.6.2020

Hallituksen antaman ohjeistuksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseen liittyviä rajoituksia voidaan alkaa purkaa. Hausjärven seurakunnan toiminnassa tämä tarkoittaa sitä, että yhteisiä kokoontumisia voidaan jälleen järjestää erityisjärjestelyjen avulla.

Edelleen on kuitenkin huolehdittava siitä, että yhteiseen toimintaan voi osallistua vain terveenä. Käsihygieniasta on huolehdittava, fyysistä kontaktia on vältettävä, turvaetäisyyksistä on pidettävä kiinni, yskiessä tai aivastaessa suu on peitettävä nenäliinalla, hihalla tms.

Jumalanpalvelukset toteutetaan kaikissa jumalanpalveluspisteissä ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Turvaetäisyyksien vuoksi Hausjärven ja Ryttylän kirkoissa sekä Oitin seurakuntatalossa järjestettäviin jumalanpalveluksiin voi osallistua 50, Mommilan kirkon tilaisuuksiin 30 henkilöä. Käytettävissä olevat paikat on merkitty istuinpehmustein.

Jumalanpalvelukset striimataan eli suoratoistetaan edelleen Hausjärven seurakunnan Facebook-sivulle, josta ne voidaan katsoa suorana lähetyksenä sekä tallenteena jälkeenpäin. Sivun osoite on www.facebook.com/hausjarvisrk.

Jumalanpalveluksen toimittajat antavat kirkkovieraille ohjeita mm muuttuneista jumalanpalveluksen kolehti- ja ehtoolliskäytännöistä.

Muissa yhteiseen kokoontumiseen liittyvissä asioissa (hautaan siunaamiset, muistojuhlat, kasteet jne) toivomme seurakuntalaisten noudattavan voimassa olevaa ohjeistusta ja olemaan yhteydessä Hausjärven seurakuntaan, puhelin 050 513 6610.

Poikkeusolojen vaikutuksesta Hausjärven seurakunnan toimintaan jatkossa tiedotetaan sivulla www.hausjarvenseurakunta.fi

pdf liite

Tiedote 1.6.2020

Virasto on avoinna  ma-pe klo 9-13, sovittaessa myös muuhun aikaan, puh.  050 513 6610, klo 9-13