Laskiainen

Laskiainen

Laskiaista vietetään sunnuntaista 14.2. tiistaihin 16.2. Laskiasiaikana valmistaudumme paastoon, joka alkaa laskiaistiistaita seuraavasta keskiviikosta. Tapana on ollut viettää viimeisenä päivänä ennen paastoa kunnon juhlat, syödä hyvin ja pitää hauskaa yhdessä, vaikkapa laskemalla mäkeä.

Paastonaika voi olla hyvinkin konkreettista, esimerkiksi ruokapaastoa tai vaikkapa somepaastoa,  mutta muutenkin voi paastota. Voinko auttaa lähimmäistä, jakaa omastani? Antaa enemmän aikaa ja rakkautta?

Herra Jeesus, sinä luovuit ihmisten, minunkin hyväkseni kaikesta. olit valmis jakamaan ja annoit koko elämäsi. Minun on vaikea luopua omastani ja siitä, mihin olen tottunut.
Vain sinä voit opettaa minua luopumaan ja jakamaan.
Vain sinä voit antaa minulle antamisen ja palvelemisen iloa.
Auta minua.

(Kotien rukouskirja)

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.