Koronaviruksen leviämisen estämiseksi seurakunnan kokoava toiminta on tauolla HUHTIKUUN loppuun asti

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin pandemiaryhmän suositusten mukaisesti Hausjärven seurakunnan kokoava toiminta on tauolla vielä huhtikuun loppuun saakka.

• Messu/sanajumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa Hausjärven kirkossa 1.4. klo 18, 2.4. klo 10 (sanajumalanpalvelus), 4.4. klo 10 ja 18.4. klo 10 Hausjärven kirkossa.
  • Ryttylän kirkolla kävelevä jumalanpalvelus toisena pääsiäispäivänä ma 5.4. klo 12-13.30, Pirjetä, Saraneva.  Kuljemme jumalanpalveluksen kaavan mukaisesti pisteeltä toiselle kirkon pihapiirissä. Matkaa tehdään ruokakunnittain tai yksin. Mahdollisuus ehtoolliseen viettoon. Voit tulla sinulle sopivana aikana klo 12-13.30 välisenä aikana ja tulethan levollisella mielellä, valmistautuen antamaan edellä kävelevälle tilaa ja odottamaan tarvittaessa omaa vuoroasi. Käveltävä jumalanpalvelus sopii kaikenikäisille. Suosittelemme maskin käyttöä ja noudatamme turvavälejä.
  • Messu Oitin seurakuntatalossa 11.4. klo 10
  • Perhemessu Mommilan kirkossa 25.4. klo 10.
  • Jumalanpalvelukset striimataan nähtäväksi seurakunnan Facebook-sivulla. (www.facebook.com/hausjarvisrk)

• Seurakuntalaisilla on maaliskuussa mahdollisuus osallistua ehtoollisen viettoon messun toteuttamispaikassa klo 11.00-11.30. Seurakunnan työntekijät ohjeistavat ehtoollisvieraita turvallisessa ehtoolliskäytännössä. On syytä muistaa, että ehtoolliselle voi tulla vain terveenä ja turvavälejä noudattaen.

• Kirkolliset toimitukset toteutetaan vain seurakunnan omissa tiloissa siten, että paikalla on korkeintaan 10 henkilöä.

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.