Nuorille

Nuorille

Nuoriso- ja rippikoulutyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Elisa Lemmetty. Nuortenilloissa mukana myös vs. varhaisnuorisotyönohjaaja Katariina Salo.

Rippikoulutyöstä vastaavana pappina toimii Virpi Pirjetä, jonka voi joskus nähdä myös nuortenilloissa.

Hausjärven seurakunnan nuorisotyö on avoin kaikille nuorille aina 29 ikävuoteen asti. Tarkoituksena on tukea nuoria arkipäivän asioissa ja tukea heidän kasvuaan seurakuntayhteyteen. Seurakunnan nuorisotyö on kristillistä kasvatustyötä, jonka tavoitteena on antaa eväitä elämän huonoille ja hyville päiville.

Nuortenillat

Oitin seurakuntatalon alakerrassa 16.9.2022 alkaen
Parittomien viikkojen perjantaisin klo 17-21.

Muu toiminta

Isostoiminnasta saat lisätietoa klikkaamalla >tästä<.

Hausjärven seurakunnan nuoret löytää myös Instagramista.

Instagram @hausjarvisrknuoret

docx liite

Nuorisotyön tietolomake kaudelle 2021-2022
Isostoiminta

Isostoiminta starttaa taas! Klikkaa auki ja tutustu. Lue lisää

Rippikoulu

Rippikoulut Hausjärven seurakunnassa Rippikoulun tavoitteena on auttaa nuoria oppimaan keskeiset asiat kristillisestä uskosta ja rohkaista heitä elämään Jumalan yhteydessä. Opetuksen lähtökohtana on kaste ja sen merkitys ihmisen ... Lue lisää

Ohjaamo

Seurakunnan nuorisotyö päivystää Hausjärven Ohjaamossa kerran kuussa. Lue lisää

Pappilan papupadat -podcast

Pappilan papupadat podcast on nuorisotyönohjaaja Elisan ja diakoni Päivin uusi keskusteluohjelma teemalla fossiili vs. future! Elämänmakuinen podcast julkaistaan kevään aikana viisi kertaa. Lue lisää

Virasto, taloustoimisto sekä hautausmaatoimisto ovat avoinna  ma-pe klo 9.00-13.00, sovittaessa myös muuhun aikaan.

Viraston puhelinnumero on  050 513 6610.

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029