Nuoret

Katja Sarkkinen

Päivi Kantonen

Virpi Pirjetä

Hausjärven seurakunnan nuorisotyön työntekijät:

Nuorisotyönohjaaja Katja Sarkkinen vastaa rippikoulutyöstä ja nuorisotyöstä.

Päivi Kantonen vastaa varhaisnuorisotyöstä sekä jonkin verran nuorisotyöstä ja rippikoulutyöstä.

Lisäksi nuortenilloissa on mukana silloin tällöin myös Virpi Pirjetä sekä muut rippikouluissa mukana olevat papit.

Nuortenilloissa evästyksestä vastaa isoset.

Hausjärven seurakunnan nuorisotyö tarkoittaa 15-18 vuotiaita nuoria ja 18-29 vuotiaita nuoria aikuisia.Hausjärven srk:n nuorisotyö on avoin kaikille.Tarkoituksena on tukea nuoria arkipäivän asioissa ja tukea heidän kasvuaan seurakuntayhteyteen.Seurakunnan nuorisotyö on kristillistä kasvatustyötä,jonka tavoitteena on antaa eväitä elämän huonoille ja hyville päiville.

Nuortenillat
Hausjärven srk:n nuortenillat ovat kaikille avoimia. Nuortenillat ovat keskiviikkoisin klo 17-20 ja parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-21 Oitin srk-talolla. Nuortenilloissa on aina iltahartaus ja ajoittain perjantaisin on nuortenmessu.

Hausjärven seurakunnan nuoret löydät myös Facebookista!

Kuvagalleria
Nuortenillat

Hausjärven seurakunnan nuortenillat ovat kaikille avoimia. Nuortenillat ovat Oitin srk-talon alakerrassa joka keskiviikko klo 18-20 sekä parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-21. Lue lisää

ISOSKOULUTUS

ISOSKOULUTUS SYKSY 2016 Lue lisää

LEIRIT

Lue lisää

Rippikoulu

Rippikoulut Hausjärven seurakunnassa Rippikoulun tavoitteena on auttaa nuoria oppimaan keskeiset asiat kristillisestä uskosta ja rohkaista heitä elämään Jumalan yhteydessä. Opetuksen lähtökohtana on kaste ja sen merkitys ihmisen ... Lue lisää

Apuohjaaja koulutus

Haluaisitko riparille apuohjaajaksi? Apuohjaajakoulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille ja tämän vuoden loppuun mennessä 17 vuotta täyttäville, jotka ovat olleet isosena ainakin kahdella riparilla. Ota vastaan uusi haaste! Tiedustelut ja ilmoittautumiset Katjalle. Lue lisää

Vanhemmille

Hausjärven seurakunnan nuorisotyö tarkoittaa 15-18 vuotiaita nuoria ja 18-29 vuotiaita nuoria aikuisia.Hausjärven seurakunnan nuorisotyön toiminta on kaikille avointa. Toiminnan tavoitteena on tukea nuoria ... Lue lisää

Pullokeräys

Pullokeräys tuotti vuodelta 2016 78,00€ Lue lisää

ISOSIA TARVITAAN LÄPI VUODEN

Lue lisää

VÄLITUNTITOIMINTAA YLÄKOULULLA

Yläkoululla tiistaisin 10.45-11.15 ja 11.45-12.15. Lue lisää

Hikiäntie 51

HUOM!!! Ke 23.8. kirkkoherranvirasto sekä talous- ja hautausmaatoimisto avoinna klo 9-12. Pe 25.8. kirkkoherranvirasto sekä hautausmaatoimisto suljettu.

p: 044 402 3388, klo 9-13,