Ryttylän kirkko

Kuva Ryttylän kirkosta

Kirkkotie 7, 12310 Ryttylä

Ryttylän kirkossa on kirkkosali, päiväkerho ja diakonian toimisto. Alakerrassa kokoontuu mm. partio.

Kirkkosalin varaaminen tapahtuu kirkkoherranvirastosta.

Kulkuyhteydet

Helsinki - Tampere -radan junaseisake on n. 300 metrin päässä

Pysäköintipaikat

Ryttylän kirkon pihassa on pysäköintitilaa noin 10 autolle.

Kirkkosali

Ryttylän kirkko soveltuu kirkollisten tilaisuuksien ja konserttien pitämiseen. Kirkkosaliin mahtuu 100 ja urkuparvelle 30 ihmistä. Ryttylän kirkossa on piano sekä Kangasalan urkutehtaan valmistamat 9-äänikerran urut. Kirkkotila soveltuu liikuntarajoitteiselle avustajan kanssa.

Henkilökunta

Muissa kuin seurakunnan omissa tilaisuuksissa ei vahtimestari yleensä ole kiinteistössä läsnä. Mikäli teillä on kysyttävää tiloista, teitä palvelee joku kolmesta suntio-vahtimestarista työvuoroista riippuen.

Messu Ryttylän kirkossa

25.2. messu Ryttylän kirkossa.

Voileipäkahvit Ryttylässä

Voileipäkahvit Ryttylässä. Yhdessäoloa voileipien ja kahvin kera. Avoin kaikille.