Uutislistaukseen

Virkatodistuksen tilaaminen ja sukututkimus

Virkatodistukset, perunkirjoitukset, avioliiton esteiden tutkinta, kirkkoon liittyminen ja kirkosta eroaminen

Sukuselvitys- ja virkatodistusasiat

Yksityishenkilö tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Palvelua käyttävän yksityiskäyttäjän tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on kotikunta Suomessa. Yritys-/yhteisökäyttäjät tarvitsevat organisaatioltaan valtuutuksen, joka tehdään suomi.fi –palvelussa.

Mikäli tilaaminen sähköisen palvelun kautta ei ole mahdollista, voit ottaa yhteyttä tilausasiassa Tampereen aluekeskusrekisteriin puhelimitse puh. 03 2190 700 (arkisin klo 9–15).

Virkatodistukset ja sukuselvitykset ovat maksullisia. Palveluiden hinnat löytyvät osoitteesta Virkatodistushinnasto - evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sukututkimukset

Sukututkimus on sukulaisuussuhteiden selvittämistä ja henkilöhistoriallista tutkimusta. Sukututkimuksen tärkeimpiä tietolähteitä ovat seurakuntien kirkonkirjat. Valtaosa seurakunnista on antanut yli sata vuotta vanhat kirkonkirjansa Kansallisarkiston säilytettäväksi.

Sukututkimus on eri asia kuin sukuselvitys, joka tarvitaan esim. perunkirjoitukseen. Lisätietoja sukututkimuksesta löydät Tampereen aluekeskusrekisterin nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tiedot sukututkimukseen tulee tilata kirjallisesti joko
• tilauslomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai
• vapaamuotoisella kirjeellä os. Tampereen aluekeskusrekisteri, PL 226, 33101 Tampere.

Tietoja luovutetaan ainoastaan kirjallisesti. Sukututkimus on maksullista, hinnat löytyvät osoitteesta Virkatodistushinnasto - evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 


Kasteiden ja avioliittojen rekisteröinti, kirkkoon liittyminen, kirkosta eroaminen
03 2190 222 (arkisin klo 9–15)
rekisteroinnit.tampere@evl.fi

Tampereen aluekeskusrekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Näsilinnankatu 26, 33101 Tampere
Puhelinvaihde: 03 2190 111
keskusrekisteri.tampere@evl.fi

31.1.2024 16.56